2015-07-09 09:45:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A Jupiter jó fényszögekben áll

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó áll a hivatást jelző területen, rossz fényszögekben. Az állás, amit felkínálnak önnek, tetszetős ugyan, de jó lenne, ha alaposan végiggondolná a döntését, és a biztosat nem adná fel a bizonytalanért. Óriási örömét leli majd egy flörtben, de ne menjen ennél tovább, mert csalódásban lehet része, ha belebonyolódik a kapcsolatba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Emiatt túlérzékeny lehet, a legkisebb apróság miatt is sértve érzi magát. Pedig jobb lenne, ha nyíltan kimutatná az érzéseit, és nem csak magában dúlna-fúlna... Így a többiek nem értik, mi a baja, amikor egyszer csak rájuk zúdítja a haragját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr 150 foknyi távolságra került a Szaturnusztól. Olyan emberekkel kerülhet összetűzésbe, akik sokkal veszélyesebbek annál, mint amilyennek látszanak. Sajnos minderre későn ébred rá, akkor, amikor már nem tud javítani a kialakult helyzeten. Máskor legyen megfontoltabb!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Rák jegyében két bolygó is szemben áll a Plútóval. A környezete most különösen nagy hatással van Önre, negatív és pozitív irányba egyaránt befolyásolhatják a történéseket. A munkahelyén, az üzleti életben most sikerekben lehet része, de ezeket nem tudja azonnal anyagilag is kamatoztatni – ne féljen, rövidesen a pénzügyi helyzete is javulni fog!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter jó fényszögekben áll – emiatt nem fog tudni ellenállni a csábításnak, és a következményekkel számolnia kell. Természetesen a pletykáknak a fele sem igaz, de azért már a szájukra vették az emberek. Bántani fogja Önt, ha a kollégái is elhiszik a hazugságokat. Ne aggódjon azonban, minden csoda csak három napig tart…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr már jegyet váltott, így nyugodtan lassíthat a munkatempón. Nem szabad elhanyagolnia a szórakozást sem, Önnek is szüksége van erre, a partnerével együtt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne is remélje, hogy ma jut ideje mindenre... Már korán reggel kezdetét veszi a zaklatott munkatempó. A felettesei minden semmiségért ugráltatják, rengeteg telefonhívás érkezik, és mindegyik egy-egy újabb feladatot jelent. Annyi a dolga, hogy még ebédelni sem lesz ideje. Nyugalom: egészen biztosan véget fog érni ez a nap is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valamilyen szerencsétlen előjelet tapasztalhat ma, ami megingathatja magabiztosságát. Ne hallgasson a babonákra, ne hagyja, hogy ilyesmi elvegye az erejét… Csak azért is higgyen a szerencséjében!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma könnyen elveszítheti a türelmét, mert a beosztottjai, munkatársai nem jól végzik a feladatukat. Helyzete azonban ezekben a napokban meglehetősen kényes, alattomos pletykák kereszttűzébe kerülhet, s valaki az ön helyére pályázik. Jobb, ha most nem kerül összetűzésbe a környezetében élőkkel!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Pénzügyekkel kapcsolatos gondok emészthetik. Lehet, hogy kicsit előbb költötte el, amit a nyaralásra szánt? Az árak elképesztően magasak, de ettől függetlenül sikerül behoznia a kiesést. Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön mindig túllő a célon, mindig többet akar, mint amennyi a nap 24 órájába belefér. Így aztán örökké kapkod, hajtja magát… Figyeljen az egészségére is!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma senki sem veheti el öntől a győzelmet. Kirobbanó formában van. Ha nem él vele, megfosztja magát az elismeréstől, a dicsőségtől!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: